Skip to main content
LotRijk logo

Een LotRijk
productie in 6
stappen.

Kennismaking

Kennismaking + Offerte

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we eerst naar de concrete opdracht en jouw specifieke wensen. Gaat het om een bedrijfsvideo die meetbaar resultaat moet genereren? Of ben je op zoek naar een fotoshoot die het verhaal van jouw evenement in kaart brengt? Iedere dienst brengt andere eisen met zich mee. Op basis van de opdracht, eisen en wensen tijdens het kennismakingsgesprek, stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Buyer Journey Modelling

De kern van ons succes is de combinatie van onze ijzersterke achtergrond in (online) marketing strategie en creatieve content productie. Op basis van ons (online) buyer journey model, zorgen wij ervoor dat de specifieke triggers die jouw doelgroep overtuigen, in kaart worden gebracht tijdens een strategiesessie. Door deze triggers te verwerken in onze audiovisuele productie, zorgen we ervoor dat jouw productie niet alleen mooi is, maar ook meetbaar het gewenste doel bereikt. Zo leveren wij een video, fotoreportage of script dat zichzelf meetbaar terugverdiend.

Buyer Journey Lotrijk Producties

Pré-Productie

Nadat de opdrachtspecificatie duidelijk is en de offerte geaccepteerd, gaan we de triggers van de vorige stap verwerken in jouw concept. Tijdens de pré-productie fase, schrijven onze contentspecialisten een passend script, die we gezamenlijk met jouw expertise binnen je vakgebied finetunen. Ook zorgen wij ervoor dat er tijdens deze fase alle nodige productionele documentatie wordt uitgewerkt. Zo zorgen we voor snelle, efficiënte, veilige en succesvolle productiedagen.

Productie

Dit is D-day. Tijdens de productiefase zorgt onze crew ervoor dat we stipt en secuur, alle audiovisuele opnamen maken die volgens de planning en het script nodig zijn. Onze productiespecialisten zijn speciaal opgeleid om representatief en professioneel te werk te gaan. Zo ben je ervan verzekerd dat er met respect, vriendelijkheid en zakelijke professionaliteit wordt omgegaan met jou, je collega’s en klanten.

Wij maken gebruik van geschikte apparatuur, die past bij de klus. Dus je hoeft van ons geen hoge rekening te verwachten voor huur van onnodige apparatuur. Zo zorgen wij voor maximale kwaliteit, voor een lage prijs. Heb je wél bijzondere wensen? Geen probleem, wij gaan transparant te werk wanneer er externe specialisten, of bijzondere apparatuur nodig is voor jouw specifieke klus!

video productiebedrijf

Post-productie

We zijn nu helemaal klaar om te beginnen aan onze edit. Door onze flexibele werkwijze, kun je vaak binnen een week al een eerste draft verwachten! Tijdens de post-productie zorgen wij ervoor dat de doelstellingen uit de offerte en de triggers uit de strategiesessie, correct vertegenwoordigd worden in het eindproduct. Of je nu een video, foto’s of een script door ons laat produceren. Wij maken gebruik van de nieuwste (slimme) software om optimale kwaliteit, snelle oplevering en een lage prijs te kunnen waarborgen.

Bèta oplevering + Optimalisatie

It’s a wrap! Maar we zijn nog niet klaar!  Na de edit krijg jij nog 2 feedbackrondes om mogelijke aanpassingen te laten doen. Hiervoor helpen wij je graag met een handig document met hierin ons feedbacktemplate. Zo ben je ervan verzekerd dat de feedback doeltreffend is en jou niet teveel tijd kost.

Wanneer gewenst, kunnen wij na de oplevering de resultaten van jouw audiovisuele product in kaart brengen. Ook kunnen we je helpen bij het vindbaar verspreiden van je content. Zijn er specifieke CTA’s of conversiedoelen gedefinieerd? Wij zorgen ervoor dat jij grip hebt op het resultaat van jouw productie, door een naadloze integratie met jouw website CMS, CRM, socials en PM systeem.

videostrategie
× Ff appje sturen?