Rabobank Event hooge veluwe

RABOBANK NEDERLAND

Een Rabobank evenement in beeld

Rabobank evenement in beeld, voor interne doeleinden

Rabobank, dé coöperatieve bank van Nederland!

De Rabobank is een voorloper wanneer het gaat om het blijven verbeteren van de interne zaken. Tijdens dit grootschalige evenement, werden de gehele dag interessante, leerzame en interactieve workshops gegeven voor het hardwerkend personeel van de Rabobank. Aangezien wij al zo lang voor de Rabobank mogen werken, zijn we blij dat ze ook voor dit evenement voor ons hebben gekozen.

Erben Wennemars Speech
Rabobank Event spreker

De Opdracht

Een evenement op de Hoge Veluwe in beeld, voor interne communicatiedoeleinden

In de meeste gevallen wordt een evenementvideo ingezet om potentiële nieuwe klanten of belangrijke stakeholders ergens van te overtuigen. Bij dit project was dit echter niet de hoofdopdracht. Wij zijn door Rabobank gevraagd om dit evenement audiovisueel in beeld te brengen, ten behoeve van de interne communicatie.

Dat wil zeggen dat onze content van dit evenement verspreid moest worden onder de verschillende afdelingen, locaties, werknemers en stakeholders van de Rabobank. Het doel hiervan was enerzijds interne communicatie, waarbij de Rabobank graag haar streven in personeelsontwikkeling laat zien. Anderzijds was het belang van deze content óók ter entertainment van de kijker. Een formeel én informeel doel in 1 contentstrategie.

Het resultaat

Diverse video’s die elk, beide doelen van de contentstrategie behalen

Geziene het evenement verdeeld werd over 2 afdelingen, was de opdracht om van iedere afdelingsdag een video -en fotorapportage te maken. Uiteraard, met beide doelen in gedachte. Op basis van onze werkwijze, hebben wij ervoor gezorgd dat de relevante triggers die de verschillende doelgroepen overtuigen tot de gewenste doelen, verwerkt zijn in de foto’s en video’s. Een geslaagde collectie aan reportages, voor meerdere doelgroepen.

Ben jij benieuwd hoe wij een evenement zodanig in beeld brengen dat het resultaat niet alleen een mooie video -of fotorapportage is, maar ook de specifieke triggers in beeld brengen die jouw doelgroep overtuigen? Ben je benieuwd hoe wij dit meetbaar en schaalbaar maken? Neem dan contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemenBekijk onze werkwijze

Rabobank event video’s

Leave a Reply