PCC Alkmaar Petrus Canisius College

Petrus Canisius College

Portretten | Locatiefotografie | Sfeervideo's

Petrus Canisius College

Middelbare scholengemeenschap

Het Petrus Canisius College is een scholengemeenschap met 5 locaties in Alkmaar, Heilo en Bergen. Hier worden diverse middelbare opleidingen gegeven van VMBO tot Gymnasium. Het PCC is een moderne scholengemeenschap die zich focust op de zelfstandige, sociale en intellectuele ontwikkeling van de leerling die aansluit op de vernieuwende generatie.

PCC Alkmaar Petrus Canisius College
PCC Alkmaar Petrus Canisius College

De Opdracht

5 locaties, leerlingen, docenten en het CVB in beeld door portretten, video’s en locatiefotografie

In samenwerking met LikeNoa, het innovatieve en doeltreffende branding/ developmentbureau dat druk bezig was met het ontwikkelen van de nieuwe websites, mochten wij aan de slag met het produceren van de online content. Ook vaste partner FAKcontent (Freek) heeft ons weer hardwerkend bijgestaan in deze opdracht.

Om de sublieme brandingvisie van LikeNoa te kunnen vervullen, was er een breed scala aan audiovisuele content nodig om de website te vullen. Gezien wij gespecialiseerd zijn in content die aansluit bij de conversiepaden, doelen en slimme designs van resultaat-gedreven websites, was de match met LikeNoa snel gemaakt.

Passende audiovisuele content, die bijdraagt aan de brandingvisie, designs en conversie van PCC

Sfeervideo’s en portretten van leerlingen en docenten van alle 5 locaties, inclusief bijzondere portretten van het College Van Bestuur

Het resultaat? Een uitgebreide locatiefotoshoot van iedere school die de sfeer, mogelijkheden en visie van iedere locatie vertegenwoordigd. Ook is van iedere locatie een doeltreffende sfeervideo geproduceerd. Tijdens het productieproces is bewust rekening gehouden met de privacy van de scholieren en de medewerkers.

Ten aanvulling van de algemene online content, zijn er exclusieve portretten met geselecteerde leerlingen en docenten geproduceerd. Ook deze portretten hebben wij gemaakt op basis van de combinatie tussen het brandingplan van LikeNoa en onze specialiteit binnen marketinggerichte content.

Tot slot hebben wij een bijzondere fotoshoot uitgevoerd voor het volledige College Van Bestuur, diverse ouderraadsleden en het hoofd van het servicebureau van het Petrus Canisius College. Door deze audiovisuele content te baseren op onze slimme marketingmodellen en het brandingplan van LikeNoa, is geen enkele foto of video gemaakt zonder doordachte ondersteuning. Kortom, resultaatgerichte content voor effectieve websites.

Contact opnemenBekijk onze werkwijze
PCC Alkmaar Petrus Canisius College

Een greep uit de 5 sfeervideo’s

Leave a Reply