Mondiaen voor de wereld van morgen

Mondiaen

Opvang & Onderwijs

Branding video | Lanceringsvideo

Mondiaen

Organisatie voor opvang en onderwijs

Mondiaen (voorheen Tangent) is een organisatie die opvang en onderwijs voor de wereld van morgen aanbiedt op bijna 30 locaties. Dat betekent dat Mondiaen zeer actief is in het aanpassen op veranderingen van de huidige (en toekomstige) samenleving. Hierdoor is zowel voor de kinderen, de ouders én de medewerkers, ontwikkeling van het hoogste niveau het gevolg. Kortom, opvang en onderwijs van de hoogste kwaliteit en écht, van deze tijd.

Mondiaen brandingvideo
Marcel van den Hoven Mondiaen

De Opdracht

Een duidelijke video voor de gehele rebranding + een lanceringsvideo voor een grootschalig evenement en alle ouders

Vanaf 1 januari 2023 is ‘Tangent’ en een deel van de ‘Kinderopvanggroep’ gefuseerd. Daarom was Tangent in het geheim druk bezig met een volledige rebranding. Door deze vooruitstrevende samenwerking kon onder 1 visie gewerkt worden aan doorgaande leer- en ontwikkellijnen voor kinderen van 0-13 jaar.

Hierbij hoorde uiteraard een nieuwe naam en een complete rebranding. Voor deze rebranding mochten wij een video maken die het gehele koersplan van Mondiaen in duidelijke taal communiceert én uiteraard de doelstelling voor nieuwe leerlingen en opvangkinderen nastreeft. Ook mochten we een lanceringsvideo maken die zou worden getoond tijdens het grootschalige evenement waar het nieuwe merk werd onthuld.

Een brandingvideo die het koersplan duidelijk communiceert

Een ijzersterke brandingvideo en een knallende lanceringsvideo die het nieuwe merk kracht en persoonlijkheid geven

Het resultaat? Een duidelijke video met relevante sfeerbeelden en een ijzersterk interview met directeur van het CVB, Marcel van den Hoven die nu centraal staat op de nieuwe website van Mondiaen. Hierin wordt ieder cruciaal punt van het koersplan benoemd en versterkt met prachtige sfeerbeelden van kind, locatie en medewerker.

Als klap op de vuurpijl hebben wij deze video uitgebreid tot een lanceringsvideo die de bezoekers van het grootschalige onthullingsevenement in spanning houdt, tot het het grote moment. Een mooie kernboodschap die een nieuwe werkwijze in de wereld schiet. Duidelijke taal en prachtige beelden voor een organisatie van morgen.

Contact opnemenBekijk onze werkwijze
Mondiaen brandingvideo

Mondiaen: voor de wereld van morgen

Leave a Reply