Mercedes GLB AMG fotoshoot

Privécollectie Mercedes GLB AMG testshoot

Fotoreportage voor een bijzonder evenement

Een fotoreportage van 37 bijzondere auto’s in een parelwitte garage

Mercedes GLB AMG testshoot

Voor een speciaal auto-evenement zijn wij benaderd door een anonieme verzamelaar die zijn bolides graag in beeld wilde brengen. De opdracht voor deze fotoshoot bedroeg het thema van een speciale foto-expositie waarin er verschillende auto’s werden gefotografeerd in ‘alledaags gebruik’. Als testshoot hebben wij zijn nieuwe Mercedes GLB AMG (in een bijzondere uitvoering) mogen fotograferen, voordat we aan de slag konden in de privé collectie.

Mercedes GLB AMG fotoshoot
Mercedes Benz GLB AMG fotoshoot

De Opdracht

Een fotoreportage voor een bijzondere uitvoering van een nieuwe Mercedes AMG in ‘alledaags thema’

Wij mochten over een koers van 5 dagen wel 37 bijzondere auto’s fotograferen in een prachtige parelwitte garage. Deze speciale “Blue Jeans AMG” uitvoering van de Mercedes GLB was de enige die wij met jullie konden delen, gezien de eigenaar anoniem wilt blijven. Desalniettemin zijn wij als autoliefhebbers maar al te enthousiast om deze foto’s met jullie te mogen delen.

Een mooie fotoreportage van een bijzondere auto, in alledaags gebruik

Hoe vertalen wij een gewenst thema naar een mooie fotoreportage

Het resultaat? Een uitgebreide fotoreportage van wel 37 bijzondere auto’s in een unieke witte garage. Om onze competenties te bewijzen, hebben wij met deze testshoot van de nieuwe GLB de klant mogen overtuigen voor de vervolgopdracht. 37 uitgebreide reportages van bijzondere auto’s in ‘alledaags gebruik’ hebben gezorgd voor een geslaagde expositie, precies namens de wens van de klant.

Heb jij ook een bijzondere collectie waar jij erg trots op bent? Of heb je behoefte aan een fotoreportage voor een ander doeleinde? LotRijk denkt met je mee over de doelstellingen van jouw project en vertaalt deze naar een effectieve contentstrategie. Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemenBekijk onze werkwijze
Mercedes GLB AMG fotoshoot
Mercedes Benz GLB AMG

“Dit evenement was voor mij persoonlijk erg belangrijk. Daarom ben ik op bezoek geweest bij een aantal fotostudio's. Via via ben ik terecht gekomen bij de mannen van LotRijk. Samen met Victor ben ik door de verschillende vereisten van de expositie gelopen. Hierna heeft hij een plan opgesteld dat voor iedere specifieke wagen uit de collectie, een uniek en bijzonder verhaal vertelt. Na de test foto's door Steyn van de Blue Jeans was ik direct overtuigd om de hele expositie te laten doen. Ik kan iedereen deze mannen aanraden. Een aanstekelijke enthousiaste visie en wat mij betreft 'client first'.”

R.R.J.Auto verzamelaar

Leave a Reply