Loys Breda

LOYS

Social content

Slimme audiovisuele content, voor een vernieuwende salon

LOYS Creating style, meer dan alleen een kapsalon

LOYS Creating Style is een hippe kapsalon in hartje Breda. Achter de deuren van LOYS gaat meer om dan enkel knippen. Deze moderne salon is namelijk sterk actief binnen online strategie en conversie. Naast de hippe salon, zijn ook een juicebar én een koffiebar typerend voor deze nieuwe vorm van kapsalons.

De Opdracht

Een slimme contentstrategie, voor een slimme kapsalon

Met een sterke aanwezigheid op socials, organische kanalen en lokale SEO is LOYS een vernieuwende slag qua vindbaarheid binnen kapsalons ingedoken. Een ‘geknipte’ contentstrategie die meetbaar bijdraagt aan conversie is daarom ook onmisbaar binnen dit project.

Voor Loys zorgen wij voor een constante stroom van content. Met maandelijkse terugkerende content, zorgen wij voor een constante ‘slimme’ stroom aan audiovisuele versterking van de online funnel. Op basis van de uitgewerkte buyer journey hebben wij de relevante triggers voor de verschillende conversiedoelen van LOYS bepaald. Deze triggers vertalen wij naar meetbare en overtuigende content, die actief bijdraagt aan de relevante conversie.

Strakke content die meetbare resultaten behaalt

Hoe onze social media en website content een vaste stroom aan klanten genereert

Inmiddels is LOYS een heus begrip in de Bredase straten. Onze content draagt bij aan de strakke, hippe en moderne sfeer die LOYS wenst uit te stralen. Om ervoor te zorgen dat we constant vernieuwende creatieve content blijven produceren, dragen wij maandelijks bij aan de succesvolle social media strategie, offline content in/rondom de salon én natuurlijk de website zelf. Op deze manier blijven wij de relevante doelgroep overtuigen voor de gewenste doelen.

Benieuwd hoe wij jouw lokale onderneming op een meetbare wijze kunnen versterken met een audiovisuele contentstrategie? Meer klanten genereren met een video of foto’s? Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact opnemenBekijk onze werkwijze
Loys Breda

Social Video’s

Leave a Reply