INTERLUDE STORY

Foto -en videocontent + marketing integratie

Audiovisuele content voor een merk dat verhalen wil vertellen

INTERLUDE STORY

Interlude is een exclusief kledingmerk dat haar drager uitdaagt om uit de dagelijkse sleur te stappen en het leven met beide handen aan te pakken. ‘Discover your story’ is de uitstraling van dit streetwear brand. Een merk dat verhalen verteld, zonder woorden te gebruiken. Voor dit kledingmerk hebben wij de gehele branded content mogen ontwikkelen, inclusief contentstrategie en integratie met marketing automation.

Interlude story

De Opdracht

Contentstrategie, foto’s, video’s en automatisering

Voor Interlude zijn we terug naar de tekentafel gegaan. De creatieve fotoshoots en fashion-styled video opnames zorgen voor een kunstopwekkende vertegenwoordiging van dit streetwear merk. Na het uitwerken van de online buyer journey van deze klant, hebben we op basis van de functionaliteiten van de webshop, doelstellingen van de funnel en creatieve wensen van de klant; een volledig contentplan opgezet.

Samen zijn we aan de slag gegaan om de relevante triggers van de gewenste doelgroep in kaart te brengen. in de Buyer journey. Deze triggers hebben we vervolgens verwerkt in de foto -en videocontent. Hierna hebben we samen met interlude een visuele funnel opgesteld, waarin de doelstellingen van de video’s en foto’s, meetbaar inzichtelijk worden. Hierdoor zorgen we ervoor dat iedere foto en video, meetbaar bijdraagt aan de conversie van de webshop.

Een slimme videomarketing strategie voor meetbare resultaten

Hoe vertalen wij creatieve content, naar winstgevende content

Het resultaat? Een doorlopende samenwerking waarin we de content voor de gehele webshop storytelling mogen voorzien. Op basis van de uitgewerkte buyer journey én online marketing automation funnel, produceren wij foto’s en video’s die verkopen in de webshop genereren.

Ben je benieuwd hoe een video of foto zodanig kan worden ontwikkeld, zodat er meetbare conversies voor jouw E-commerce onderneming worden gegenereerd? Slimme videomarketing zit in ons bloed. Combineer dit met jouw expertise binnen je vakgebied en ontwikkel samen met ons, jouw winstgevende content!

Contact opnemenBekijk onze werkwijze

Social Video’s

“Werken met Lotrijk is een ervaring van onschatbare waarde geweest voor ons bedrijf. Hun deskundige begeleiding bij het definiëren van onze kernwaarden en het structureren van ons bedrijf is cruciaal geweest voor ons succes. Bovendien heeft de creatieve inbreng van hun team een frisse kijk op ons merk en onze marketinginspanningen gebracht. We raden Lotrijk ten zeerste aan voor elke organisatie die hun bedrijfsstrategie en branding naar een hoger niveau wil tillen.”

Berend Vergouwen & Jip Sanders van WellOprichters INTERLUDE

Leave a Reply