Kraft Heinz

HEINZ NEDERLAND

Een bijzonder KraftHeinz evenement in beeld voor TotaalVers

Een evenementvideo van Heinz, voor TotaalVers

KraftHeinz en TotaalVers, een samenwerking in beeld

TotaalVers is een groothandel voor het aanleveren van producten in de zorg. Ieder jaar organiseert TotaalVers een speciale ‘klantendag’ waar klanten een kijkje achter de schermen mogen nemen. Dit jaar werden de klanten van TotaalVers ontvangen in de Heinz fabriek in Nijmegen. Wij mochten dit evenement in beeld brengen.

Heinz TotaalVers
TotaalVers

De Opdracht

Een leuke evenementvideo waar de klanten van TotaalVers in de watten worden gelegd in de Heinz fabriek

Vaak worden evenementvideo’s geproduceerd voor marketing -en promotiedoeleinden. Bij deze video lag het iets anders. KraftHeinz wilde namelijk niet alleen graag haar klant TotaalVers verrassen met het maken van een leuke evenementvideo van de klantendag. Deze was namelijk ook bedoeld om aan te tonen dat KraftHeinz de relaties met haar klanten op de hoogste prioriteit heeft staan. Het duidelijk maken van deze boodschap was daarom ook een belangrijke doelstelling voor deze evenementvideo. Geen dialogen, talking heads of interviews, maar een sfeerimpressie met een duidelijke visuele boodschap.

Tijdens de innovatie en experience dag zijn de eindklanten van TotaalVers in het zonnetje gezet in de Heinz fabriek. Tijdens dit evenement werd er naast een rondleiding, ook een leuke presentatie gegeven door KraftHeinz. Daarnaast was er zelfs een speciale tasting door Chef Mike. Tijdens deze bijzondere proeverij kregen de eindklanten een kijkje in de wereld van smaakontwikkeling binnen KraftHeinz.

Het resultaat

Een evenementvideo zonder tekst, plus een klein cadeautje van LotRijk

Het resultaat is een video die een visueel verhaal vertelt over het evenement, zonder dialogen. Sfeerbeelden die meer zeggen dan woorden en een impressie die blijft hangen. Naast het nastreven van de doelstelling om een mooi visueel verhaal te vertellen over het evenement, hebben wij nog een klein cadeau toegevoegd. Wij vonden het namelijk erg leuk dat KraftHeinz een video maakt van een evenement van TotaalVers. Daarom hebben wij als extra, diverse korte social video’s opgeleverd, zodat deze kunnen worden ingezet door TotaalVers.

Ben jij benieuwd hoe wij een evenement zodanig in beeld brengen dat het resultaat niet alleen een mooie video -of fotorapportage is, maar ook de specifieke triggers in beeld brengen die jouw doelgroep overtuigen? Ben je benieuwd hoe wij dit meetbaar en schaalbaar maken? Neem dan contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemenBekijk onze werkwijze
KraftHeinz

KraftHeinz event video’s

Leave a Reply