Euro-Rijn group

Euro-Rijn Group

Logistiek

Bedrijfsvideo | Videomarketingstrategie

Euro-Rijn Group

Logistieke dienstverlening voor alle type producten

Euro-Rijn Group bestaat uit diverse bedrijven met elk unieke en bijzondere typen logistieke dienstverlening. Transport, logistiek, value added services, logistiek vastgoed, financiering, opslag en overslag, fulfillment, de lijst gaat al maar door. Kortom, deze prachtige organisatie met tientallen jaren ervaring, opereert uit meerdere landen en biedt een unieke totaaloplossing in logistiek.

Euro-Rijn Group
Euro-Rijn Group bedrijfsvideo

De Opdracht

3 bedrijfsvideo’s voor Euro-Rijn Group bedrijven en 1 knallende bedrijfsvideo voor de Euro-Rijn Group

Na een eerdere opdracht tijdens een Euro-Rijn evenement zijn wij in gesprek gegaan met de groep om onze resultaatgerichte diensten toe te lichten. Op basis van deze gesprekken is de behoefte ontstaan voor niet 1, maar 4 verschillende bedrijfsvideo’s.

Allereerst moest er een bedrijfsvideo worden geproduceerd die in een vogelvlucht alle belangrijke facetten van de organisatie laat zien, op een overtuigende manier de doelgroep aanspreekt en met een “kippenvelgehalte” knallend uit het beeldscherm komt. Een bedrijfsvideo die goed genoeg is voor een bioscoop. Hiervoor zijn we op diverse locaties binnen de Euro-Rijn group aan de slag gegaan met een intense opnameplanning.

Dankzij deze efficiënte planning en bijzonder-gedetailleerde pré-productiefase, hebben we direct de structuur kunnen garanderen voor 3 onderliggende bedrijven binnen de groep. Zo hebben we naast de corporate video voor de groep, ook bedrijfsfilms geproduceerd voor AWL, Euro-Rijn Global Logistics en XL Logistics.

Een bedrijfsvideo die thuishoort in de bioscoop

Kippenvel van een bedrijfsvideo die de doelgroep overtuigd

Het resultaat? Een bedrijfsvideo die thuishoort op het witte doek, waar je kippenvel van krijgt. Na het bepalen van de videomarketingstrategie in een strategiesessie, een uitgebreide pré-productie fase met locatiescouting én 5 opnamedagen was de productie een feit. Als klap op de vuurpijl komen alle thema’s van de andere video’s die wij voor de Euro-Rijn Group hebben geproduceerd terug in deze video.

Alle belangrijke aspecten van de groep komen aan bod. De verschillende logistieke diensten worden aan het licht gebracht, terwijl het gewenste resultaat bij de klant en de krachtige geschiedenis van het bedrijf worden gewaarborgd. Een bedrijfsvideo die is ontstaan uit een strakke planning en een productie van 2 maanden hard werken. Kortom, een samenwerking die heeft geleid tot een video waar we onwijs trots op zijn!

Contact opnemenBekijk onze werkwijze
Euro-Rijn Group

Euro-Rijn Group: We bring business forward

(Pssst….Vergeet niet de kwaliteit van de video op 4K te zetten nadat je op play hebt geklikt. Dit doe je met het tandwieltje, rechtsonder de video 😉 )

Euro-Rijn Group: Behind the scenes

Leave a Reply