Skip to main content

Social content pakket

1250

Of betaal eenmalig en ontvang €800 korting!Meer informatie ontvangen

Alles wat jij nodig hebt om jouw social media content top-of-mind te verspreiden aan de juiste doelgroep:
  • Jaarplan video -en fotocontent
  • Multi-channel strategieplan
  • Contentanalyse en zoekwoordadvies
  • Bi-maandelijkse video’s aansluitend bij je content
  • Maandelijkse fotopakketten aansluitend bij je content
  • Vertical-story teaserpakket

Social content pakket

Een jaar lang effectieve en slimme social media content

Het social media pakket bestaat uit een collectie van slimme onderdelen die alle essentiële middelen voor social media zichtbaarheid bieden. Dit pakket kijkt naar de combinatie van effectieve online marketing strategie, met audiovisuele content die jouw doelstelling nastreven. De juist video -en foto content, voor de juiste doelgroep, op de juiste kanalen. Dit alles, met een duidelijke planning voor een geheel jaar, waardoor jij enkel nog op ‘bericht plaatsen’ hoeft te klikken en alle data inzichtelijk hebt.

Multi-Channel strategie aangevuld met een jaarplanning

De twee grootste uitdagingen van social media content zijn: consistentie en relevantie. Waar? Wanneer? En hoe vaak moet ik posten? En wat moet ik nu eigenlijk posten om mijn doelgroep te activeren? Dit zijn de vragen die wij in dit pakket beantwoorden. Door een duidelijk jaarplan op te stellen weet je precies waar je aan toe bent.

  1. Door de vraag van de doelgroep te ontdekken met een uitgebreid zoekwoordonderzoek weten we precies welke foto-en videocontent nodig is om jouw potentiële klant te activeren.
  2. Deze nodige content wordt vertaald naar een duidelijk jaarplan waarin precies staat wat, waar en wanneer geplaatst moet worden.
  3. Met de visuele Multi-Channel strategie wordt op een makkelijke manier duidelijk gemaakt hoe de verschillende kanalen samenwerken om traffic te converteren voor het gewenste doel

Maandelijkse fotocontent voor al jouw socials

Op basis van de onderzoeken en het contentadvies, produceren we maandelijkse fotopakketten middels kwartaalfotoshoots, zodat jij voor iedere maand voldoende fotocontent in huis hebt. In plaats van jouw artikelen en social posts aan te vullen met stock foto’s die eigenlijk “net niet goed zijn”, worden ze aangevuld met persoonlijke content van hoge kwaliteit.

De fotoshoots worden ingericht om de doelstellingen van iedere post te versterken. Van nieuwe volgers en leads, tot verkopen en abonnees, de fotocontent wordt naadloos gekoppeld met jouw communicatiestrategie. Zo kunnen wij zeer efficiënt met een fotoshoot van 1 dag, genoeg content maken voor een geheel kwartaal.

Om de maand een social video

Dit social pakket wordt aangevuld met bi-weekly social media videos om jouw social content te versterken. Door de maandelijkse fotocontent te combineren met bi-maandelijkse videos, blijft je content gebalanceerd en vooral ook ‘hapbaar’.

Of je nu een artikel wilt uitbreiden met een video, een duidelijke explainer of simpelweg een grappige video om je bereik te vergroten; met het social content pakket kunnen wij zeer efficiënt aan de slag. Kortom, met dit pakket ontvang je audiovisuele social content voor een heel jaar, volledig gebaseerd op slimme strategie, voor een zéér scherpe prijs.

Alle content, op maat gemaakt, per kanaal

Als contentspecialisten weten wij precies welk type content succesvol is op het ene kanaal, maar juist niets uithaalt op het andere. Gezien dit pakket begint met een slimme planning, kunnen wij op basis van 1 opname content produceren dat geschikt is voor ieder kanaal.

Dit betekent dat alle foto’s en HERO video’s die worden geproduceerd in dit pakket, worden ‘gerecycled’, gestyled en aangepast voor alle relevante kanalen. Ook de achterliggende funnelgedachte, call-to-actions en meetbaarheid worden hier  per kanaal aangepast. Dit vullen wij aan met een extra pakket vol ‘verticale story teasers’, zodat je content in jouw stijl kan worden aangekondigd als effectieve social media posts.

Pakket info ontvangenDirect contact opnemen
Social content pakket

Deze slimmeriken waren je voor

× Ff appje sturen?