Skip to main content

Sitecontent pakket

500

Of betaal eenmalig en ontvang €500 korting!Meer informatie ontvangen

Alles wat jij nodig hebt om jouw bedrijf online visueel vindbaar te maken:
  • Buyer journey modelling
  • Fotoshoot werksituaties
  • Fotoshoot portretten
  • Buyer journey bedrijfsvideo

Sitecontent pakket

Alle essentiële visuele elementen die jouw bedrijf nodig heeft

Met het sitecontent pakket van LotRijk wordt jouw organisatie visueel gelanceerd met alle nodige video’s en foto’s om jouw website mee te vullen. Een bedrijfsvideo voor de over ons pagina, een portretfotoshoot voor jouw personeel en een fotoshoot van werksituaties en werklocaties. Met deze elementen, die tevens worden gemaakt op basis van jouw persoonlijke Buyer Journey, wordt de content op en rondom jouw website niet alleen op een visueel mooie wijze geproduceerd, maar zal deze content ook actief bijdragen aan jouw conversie.

Buyer Journey Lotrijk Producties

Buyer Journey modelling

Om ervoor te zorgen dat alle audiovisuele content van dit pakket aansluit bij jouw doelstellingen, bedrijfsidentiteit en ‘dezelfde taal spreekt’ als jouw organisatie, start dit pakket met een Buyer Journey strategiesessie. Tijdens deze sessie brengen we alle relevante triggers in kaart die jouw doelgroep overtuigen in alle mogelijke fasen van het beslisproces.

Deze triggers dienen vervolgens als basis voor iedere foto en video die we produceren. Het resultaat van deze sessie is een uitgebreid LotRijk rapport dat je jarenlang kunt toepassen als basis voor jouw marketingstrategie. Bovendien zorgt dit rapport ervoor dat de audiovisuele content in het webcontent pakket, zorgen voor meetbare resultaten.

Fotoshoots werksituaties en portretten

Door werksituaties te fotograferen op basis van de gedefinieerde triggers uit de buyer journey zorgen we er niet alleen voor dat de potentiële klant kennis maakt met jouw organisatie en haar mensen. Het zorgt er namelijk ook voor, dat juist datgeen dat belangrijk is om je doelgroep te overtuigen in beeld wordt gezet. Ook kun je deze foto’s gebruiken in het verrijken van je socials.

Vervolgens doen we op locatie een uitgebreide portretfotoshoot. Deze worden ‘in dezelfde taal’ als jouw organisatie geproduceerd. Zo ontstaat er een homogene visuele communicatie binnen iedereen in jouw bedrijf en staat iedereen op een vertegenwoordigende manier op de over ons pagina.

Buyer Journey Bedrijfsvideo

Om het pakket af te maken produceren we als klap op de vuurpijl, een effectieve bedrijfsvideo die actief bijdraagt aan jouw doelstellingen. Door de bedrijfsvideo te produceren op basis van de buyer journey zorgen we ervoor dat alle relevante triggers van jouw doelgroep worden verwerkt in het eindproduct.

Op deze manier worden er geen ‘droneshots van airco units op je dak’ gemaakt, maar worden er juist onderwerpen in beeld gebracht die actief bijdragen aan het overtuigen van jouw doelgroep. In alle mogelijke momenten in het beslisproces.

Pakket info ontvangenDirect contact opnemen

Deze slimmeriken waren je voor

× Ff appje sturen?