Skip to main content

Videoproductie van LotRijk producties

Wij hebben ieder essentieel onderdeel van audiovisuele productie in huis. Van content en planning, tot productie en nabewerking.

Neem nu contact opBekijk werkwijze

Deze slimmerikken waren je voor

Wij maken creatieve, overtuigende en professionele video’s

Videoproductiebedrijf van alle markten thuis

Of je nu op zoek bent naar een overtuigende bedrijfsvideo, of naar ondersteuning op een filmset, wij maken creatieve content voor ieder doel. Wij zijn een full-service videoproductiebedrijf, dat audiovisuele content produceert. Ben je benieuwd of onze professionals passen bij jouw doelstellingen? Laat je dan overtuigen door onze werkwijze!

video productiebedrijf
videoproductie bedrijf

Wij produceren voor bedrijfsresultaat, maar ook voor de creatieve sector

LotRijk producties werkt voor commerciële doeleinden zoals commercials, bedrijfsvideo’s, instructievideo’s en aftermovies; maar ook creatieve projecten. Denk bijvoorbeeld aan (korte) films, sketches en tv-programma’s. Onze creatieve filmmakers zijn opgeleid binnen meetbare marketing, maar ook binnen creatieve filmproductie. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing aanbieden voor iedere vraag. Of je nu een prachtig script wilt laten schrijven voor een (korte) film, of een winstgevende bedrijfsvideo wilt laten maken. Wij hebben de kennis en kunde in huis!

Pré-productie

Creatieve concepten
Scripts & Screenplays
Shotlists, callsheets & planning

Productie

Licht, Camera & Geluid
Voice-overs
Runners en productie-assistentie

Post-productie

Nabewerking (edits, kleurcorrectie, audio)
Resultaten meetbaar maken in (online) funnel
Optimalisatie

Laat je overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Onze prijswinnende videoproductie professionals kunnen jouw project begeleiden van A tot Z. Ben je op zoek naar een video productiebedrijf? Dan is LotRijk producties de juiste keuze voor iedere vraag. Laat je vandaag nog overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jouw videoproductie tot een succesvolle ‘wrap’ laten komen!

× Ff appje sturen?