Skip to main content

Jullie speciale dag in beeld,
met een video op de dag zelf!

Tijdens het feest van jullie bruiloft al beelden van het ja-woord tonen? Bij ons kan het! LotRijk producties maakt video’s en foto’s van bruiloften die aansluiten bij het gevoel van deze bijzondere dag. Ontdek nu hoe wij dit doen, of neem direct contact op voor een kennismaking.

Neem nu contact op

Deze slimmeriken waren je voor

Een bruiloft in beeld, op maat

Wij brengen jouw specifieke wensen in beeld, op een manier die aansluit bij het gevoel dat jullie bruiloft moet geven.

Geen cliché, saaie opnames van de urenlange speech van je schoonvader, maar juist een prachtige video die de stijl ademt van jullie bijzondere dag. Wij gaan met jou en je partner in gesprek in een inspiratiegesprek, waarin we de belangrijke stijlelementen, het eventuele thema en de juiste kleuren en muziek toepassen voor een ideale vormgeving. Wij brengen dus niet alleen de beelden en geluiden in kaart, maar ook het gevoel dat jullie van de hele dag willen uitstralen.

bruiloft fotograaf tilburg

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, bij ons zelfs tijdens de bruiloft

Wij weten als geen ander wat beelden kunnen doen. Beelden brengen een emotie en gevoel met zich mee, die met geen woord te beschrijven is. Dus in plaats van vertellen aan je avondgasten hoe de dag was, waarom zou je het niet gewoon laten zien?

Wij bieden daarom altijd de optie aan om de dag zelf al een korte video of een set foto’s te tonen aan jouw gasten. Zo kan je op elke gewenste manier de avondgasten laten zien hoe jullie dag was! Via de telefoon, op een groot scherm,  via QR codes op tafel of wil je kaartjes waar een chip in zit die je kan scannen? Wat kies jij? Alles kan, niets moet. Zolang het jullie maar gelukkig maakt.

Laten we kennis maken? Plan een gratis inspiratiegesprek in!

Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je misschien nog vragen? Tijdens een gratis inspiratiegesprek kun je kennismaken met onze werkwijze en onze bruiloftspecialist. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij denken graag met je mee en hoe we jullie dag tot de meest bijzondere kunnen maken. En wist je dat onze cameraman niet opvalt tijdens de dag? Jouw dresscode is voor ons erg belangrijk!

Neem dus nu contact op en ontdek hoe wij een bruiloft op een unieke manier in beeld brengen, voor een verassende prijs!

× Ff appje sturen?